Kinderfeestjes in de natuur

Welkom bij Kinderfeestjes in de Natuur! Hier draait alles om het vieren van een onvergetelijke verjaardag in de prachtige omgeving van de natuur.

Diverse onderzoeken hebben aangetoond dat de natuur een positieve invloed heeft op de totale ontwikkeling van kinderen. Daarom bieden wij de mogelijkheid om het feestje van je kind te vieren in onze ontdektuin. Hier kunnen kinderen lekker buiten zijn en hun creativiteit en fantasie gebruiken in de natuur.

Met ons feestprogramma zorgen we voor een geweldige tijd waarbij kinderen kunnen kiezen uit een magisch sprookjesachtig feestje of juist een natuurontdekkingsreis. Samen met Juf Monique gaan de kinderen op avontuur in de tuin en ontdekken ze de verschillende planten en dieren. We leren hoe we voor de natuur kunnen zorgen en hoe we er op een duurzame manier van kunnen genieten.

Het feestje wordt volledig georganiseerd en begeleid door Juf Monique. Zo kunnen de ouders ontspannen en genieten van het feestje terwijl de kinderen leren en plezier hebben in de natuur.

Kies voor een onvergetelijk feestje in de natuur met Juf Monique’s Kinderfeestjes in de Natuur!

Magisch toverfeestje voor heksen en tovenaars.

Wist je dat heksen en tovenaars heel dicht bij de natuur staan? Bij juf Monique’s boshut zul je ontdekken hoe de natuur en magie hand in hand gaan.

Tijdens dit magische feestje ga je op zoek naar mooie gevormde blaadjes en bloemetjes om je eigen (kruiden) tasje te bedrukken met een bijzondere techniek genaamd “ecoprinten”. Natuurlijk kunnen we ook thee maken van kruiden die we zelf plukken of in de herfst zelfgemaakte appel- of perensap proeven. En daar hoort dan een magisch lekkere cupcake bij!

Daarna gaan we onze eigen toverstok maken die we meenemen naar het heksenbos. Vanuit de heksenhut zullen we een sprookjesspeurtocht doen en wie weet kom je wel een echte heks of tovenaar tegen!

Als het feestje afgelopen is, mag je jouw zelfgemaakte toverstaf en kruiden-tasje mee naar huis nemen. Je zult zeker onder de indruk zijn van de magie van de natuur!

Natuurspeurneuzen.

Ontdek de natuur als nooit tevoren tijdens jouw verjaardagsfeestje met Natuurspeurneuzen in de ontdektuin Cleygaerd!

Leer alles over dieren en insecten tijdens onze bosbingo en ga op een spannende insectensafari om dierensporen te ontdekken.

In onze boshut gaan we vervolgens aan de slag met creatieve activiteiten, zoals het schilderen van de insecten die we hebben verzameld in onze insectenpotjes. Schrijf op wat je hebt ontdekt en laat daarna het insect weer vrij.

Natuurlijk kunnen we niet zonder lekkernijen tijdens het feestje, dus geniet van een heerlijke cupcake en sapje.

We sluiten af met een leuk bosdieren verstopspel en je neemt je kunstwerk en insectenpotje mee naar huis als aandenken aan jouw onvergetelijke dag in de natuur.

Prijzen en informatie.

De feestjes duren 2 uur en kunnen in overleg plaatsvinden op donderdag, vrijdag, zaterdag en op zondag.

De feestjes zijn geschikt voor kinderen van 4 tot 10 jaar.

Prijzen: De feestjes hebben een vaste prijs van 105 euro tot 8 kinderen. Ieder extra kind kost 10 euro.

Prijzen magisch toverfeestje zijn inclusief verbruiksmaterialen, cupcake plus thee of sap.

Prijzen natuurspeurneuzen zijn inclusief verbruiksmaterialen, cupcake plus sapje en een insectenpotje.

Neem contact op

algemene voorwaarden