Open tuin met tuinkamer en terras

Welkom in de Cleygaerd ontdektuin! Wij zijn iedere eerste weekend van de maand geopend als publiekstuin en nodigen je van harte uit om langs te komen en te genieten van de natuur in haar volle pracht.

In onze tuin kun je genieten van de rijke flora en fauna en de verschillende sferen die de tuin te bieden heeft. Wandel door de bostuin en geniet van de rustgevende natuur, of zoek een plekje bij de vijver en bewonder de vogels die hier regelmatig neerstrijken. In onze meditatietuin kom je helemaal tot rust en in onze stadstuin ontdek je hoe mooi en veelzijdig een tuin in de stad kan zijn. En dat is nog niet alles! In onze Zeewoldetuin en in onze dieptetuin waan je je in andere tuinsferen.

Tijdens je bezoek aan onze publiekstuin kun je lekker wandelen en de natuur op je gemak verkennen. Wil je even pauzeren? Breng dan een bezoekje aan ons terras bij de tuinkamer. Hier kun je genieten van een heerlijk kopje koffie of thee en een stukje taart terwijl je uitkijkt over de vijver.

Onze publiekstuin is geopend iedere eerste zaterdag en zondag van de maand, van april tot en met oktober. Wanneer we open zijn, is de vlag uit. We zijn geopend van 10.00 tot en met 16.00 uur.

Er is altijd een leuke kinderactiviteit en we hebben voor de kleintjes een kabouterpad.

Houd er wel rekening mee dat honden niet zijn toegestaan in onze tuin. Dit doen we om de natuur te beschermen en de rust voor andere bezoekers te waarborgen.

Maar dat is nog niet alles wat de Cleygaerd ontdektuin te bieden heeft. Naast de publiekstuin kun je bij ons ook terecht voor natuureducatie voor scholen en kinderfeestjes in de natuur. Onze tuin is perfect voor kinderen om de natuur te ontdekken en te leren over de verschillende planten en dieren die hier leven.

Wil je nog langer genieten van onze tuin? Dan kun je bij ons ook terecht voor kamperen en verhuren. Op ons terrein kun je heerlijk kamperen en overnachten tussen de bloemen en bomen. Ook hebben we brocante te koop in de Boshut op ons terrein, waar je de mooiste vondsten kunt doen.

Kortom, de Cleygaerd ontdektuin is dé plek om tot rust te komen, te genieten van de natuur en te ontdekken wat deze te bieden heeft. Wij hopen je snel te mogen verwelkomen in onze publiekstuin!